Jongeren 12+

Binnen de kerk is een groep kinderen van 12+ die graag weer een aantal bijeenkomsten wilden zoals ze die ook hadden toen ze nog op de basisschool zaten en lid waren van de jeugdclub. Omdat ik erg leuk vind om te doen heb ik aangeboden om, samen met Mineke de Visser en Pieter Kempe, de leiding van deze club op me te nemen.

Op de 1e avond hebben we een aantal spellen gedaan: een kennismakingsquiz, het letterspel en bingo. Het was een heel gezellige avond 😊. De 2e avond was Witte Donderdag, die avond hebben we samen naar The Passion gekeken.

Op zaterdag 14 mei hebben we cupcakes en een taart versierd. Eerst moesten we op gang komen, maar een paar uur later waren alle cakejes klaar, en hoe! Kleurig en grappig, een feestje om te zien. Opeten deden we niet, alle cupcakes en de taart gaan naar de Voedselbank en worden uitgedeeld aan kinderen van wie de ouders geen traktatie kunnen betalen. We hopen dat veel kinderen er blij van worden.

Ook zin om naar club te komen? Of weet je iemand die zich aan wil sluiten?  Welkom!! E-mail even naar Janine: joenennien@zeelandnet.nl

We hebben één keer per maand club op een zaterdagavond van 19.00 – 21.00 uur en doen leuke activiteiten zoals een escaperoom en een dropping. Als afsluiting van het seizoen gaan we naar een trampolinepark.

Groeten van Fleur, Marloes, Kyran en Daan

Leiding: Janine de Witte